8.İstavder Yıldönümü Şöleni Tavla Turnuvası

Caner-Celik-Tavla

Bir Şölen Daha Bitti...

İstavder'in (İstanbul Tavla Spor Kulübü Derneği) 8.Kuruluş Yıldönümü sebebiyle düzenlenen ve Dünyada "Tavla Turnuvası" çıtasını zirveye taşıyan Geleneksel Tavla Şöleni 26-27-28 Şubat 2016 tarihlerinde Yeşilköy Wow İstanbul Hotel'de gerçekleştirildi.

Büyük turnuvaya 20 ülkeden toplam 400 oyuncu katılarak, dünyada en fazla oyuncunun katıldığı vidolu tavla turnuvası rekoru kırıldı.

Her yıl olduğu gibi yine çok çekişmeli bir şekilde geçen turnuva birçok renkli görüntüye sahne oldu. İstavder bir kez daha kendine yakışan bir organizasyon ile turnuvaya katılan tüm Türk ve Yabancı oyuncuların beğenisini ve takdirini kazandı. Turnuvanın işleyişi, yan aktiviteleri ve görsel şovları dünyadaki benzer turnuvaların çok üstünde olduğunu bir defa daha gösterdi.

Turnuvayı bu yıl İranlı Amin Shahvalizade kazandı. Böylece iki yıl üstüste şampiyonluk İranlı oyunculara gitmiş oldu.

Evet bir şölen daha bitti... Bir yıl sonra 9.Turnuvayı yine aynı heyecanla bekliyor olacağız. Bu güzel turnuvayı ülkemize ve tüm tavla severlere kazandıran başta İstanvder Başkanı Sn.Fuat ERDAĞ olmak üzere emek veren herkese tebrikler, teşekkürler..

***

Ve gelelim bana... Turnuvanın Ana Kademesinde (Masters) hiç beklemediğim bir sonuç alarak turnuvayı maalesef 340. sırada (400) tamamladım.

Bu tunuvada da 2.gün açılma geleneğimi devam ettirerek ikinci gün düzenlenen Elenenler Turnuvasını (First Day Losers) 26. sırada (192) tamamladım.

Turnuvanın üçüncü gün oynanan Son Şans (Last Chance) aktivitesinde ise 149.sırada (268) tamamladım.

Genel anlamda istediğim sonuçları alamasamda yine de bu turnuvada bulunmak bile büyük keyifti. Özellikle Marmaris'ten gelen dotlarımız ile Marmaris Tavla Derneği'nin yükselişine şahit olmak beni çok sevindirdi.

Bu turnuvada emeği geçen herkese teşekkür eder, dereceye giren tüm oyucuları tebrik ederim.

Sevgilerle..





Bu Yazıyı Paylaş:  Facebook Twitter Google+

0 Yorum:

Yorum Gönder

En Çok Okunanlar