17.StudiVZ Online Tavla Turnuvası Şampiyonu : Caner ÇELİK

                                   

Almanya'nın en ünlü paylaşım ağı olan StudiVZ Tavla grubu tarafından düzenlenen 17.StudiVZ Tavla Turnuvasını Şampiyon olarak tamamladık. Turnuvanın finalinde son derece heyecanlı bir karşılaşma sonucunda rakibimiz Birol'u 5-4 mağlup ederek Turnuvayı kazandık.

6 Şubat 2010 tarihinde 21 Oyuncu ile başlayan turnuva ön eleme maçlarının sonunda 16 kişiden oluşan 4 grup şeklinde devam etti. Grup maçları sonrasında çeyrek final, yarı final ve final mücadeleleri sonrasında turnuva bugün itibariyle son buldu.

Turnuvada benimle beraber Gezenti'yi temsil eden Ali Ozan GÜZEL arkadaşımız ise Çeyrek finalde elenerek turnuvaya erken veda etti. Ama başarılı sonuçlar alıp turnuva favorilerini eleyerek Çeyrek finale kadar Ailemizi başarıyla temsil ettiği için kendisini tebrik ediyorum.

Ayrıca StudiVZ Turnuvalarına bizi davet edip bir misafir gibi ağırlayan, bizlere desteklerini, ilgisini esirgemeyen, pozitif enerjileriyle bu başarımıza ortak olan başta StudiVZ Tavla grubu başkanı sevgili Bülent arkadaşımız olmak üzere turnuvada bizimle beraber mücadele eden tüm arkadaşlarımıza teşekkür ederiz.

Çeyrek Final, Yarı Final, Final...

Grup Maçları...



Ön Eleme Maçları...
Bu Yazıyı Paylaş:  Facebook Twitter Google+

5 yorum:

  1. Final final dedin sampiyonlugu aldin sonunda. Pek şanssizdin ama sonunda şansin döndü tebrik ediyorum. İleriki zamanlarda sitemizdeki turnuvalarda bekliyoruz. İlk ve son olmasın !!

    YanıtlaSil
  2. Teşekkür ederim canım gerçekten güzel ve heyecanlı bir final oldu.. Dediğin gibi şanssız başladık biraz ama sonra dengeler oturdu.. :) Bizi en iyi şekilde ağırladığınız için tüm StudiVZ ailesine teşekkür ederiz.. :)

    YanıtlaSil
  3. Bülent Canbay4 Aralık 2015 02:36

    Ilk basta turnuvamiza katildiginiz icin cok tesekkürler. Cok hos bir ortam yarattiniz. Tamam ikinizde Final deyip duruyordunuz,sonuctada biriniz bunu basardi degil daha ötesini yapti, Backgammon / Tavla Sampiyonumuz oldun.
    Turnuvayi bi analize ettigimiz anda bence bunu hak ettin.
    Ayrica bi rekora imza attin. Simdiye kadar Turnuvamiza ilk katilan arkadaslardan, Sennur ile Bilal aniden Finale girmeyi basarmisti, ama Sampiyonluga ulasamadilar. Sen ama bunu basardin. Yani "bizim" Tarihe girmis oldun böylece Arkadasim :)

    Umarim bu ortami daha cok paylasiriz, yani sizin bizim ile turnuva oynamanizi.

    Ali Ozanada tebrik ederim. Gezenti Ailenizden onu bari eliyebildik, pozitif yönemde, sonucda bizimde adimiz var yani :) Ama sana bu seferlik, hic kuskusuz, gücümüz yetmedi :))

    Ama bunu bil. Bizde Sampiyon bir sonraki turnuvada herzaman zorlanir, cünki ona karsi mücahadele artar. Yani cok zorlu maclara hazir ol degerli olan yeni Arkadasim :)

    Saygilarimla
    bülow

    YanıtlaSil
  4. Masal Dünyası4 Aralık 2015 02:37

    Çok sevindim gerçekten ; hakettin bu şampiyonluğu:)
    Artık İstanbul'a geldiğinde kutlama yaparız hep beraber :))

    Bileğine sağlık :))

    YanıtlaSil
  5. Bülentciğim düşüncelerin ve görüşlerin için çok sağol.. Gezenti bana Uğur getiriyor arkadaşlarımın verdiği pozitif enerji bana büyük bir güç veriyor.. Ozan'la final oynamayı düşünüyorduk olmadı sağlık olsun ama Birol'la çok kaliteli bir final oynadık.. Bunun dışında sende biliyorsun ki grup maçları çok zorlu geçti.. Açıkçası tahmin ettiğimden daha zor bir turnuvaydı diyebilirim.. En önemli tespitim de güçleri birbirine çok denk oyuncular olduğu için çok farklı sonuçlar çıktı karşımıza..

    Turnuvanızda şampiyon olmak çok büyük bir onurdur benim için.. Sizin içinizden dahi beni kabul edip desteğini veren tüm arkadaşlara çok teşekkür ediyorum..

    Şampiyonlara çok diş bilenir biliyorum.. Bu başıma çok defa geldi.. bundan sonraki turnuvanın benim için daha zor geçeceğinin farkındayım.. Ama sonuç ne olursa olsun biz birçok dost kazandık.. Ailemize Kilometrelerce uzakta bir aile daha kattık.. Umarım sizlerle birlikte ortak çok güzel işler yapacağız, birlikte güzel ve çekişmeli daha çok oyun oynayacağız..

    YanıtlaSil

En Çok Okunanlar