41.İstanbul Maratonu'nda Lösev İçin Koşuyorum!


"Koşar Adım Lösev" sloganıyla başlayan iyilik hareketi ile kanser tedavisinden zaferle çıkan çocuklarımızın eğitim ve sosyal hayatına destek vermeyi amaçlayan Lösev (Lösemili Çocuklar Vakfı) çeşitli gönüllüler ile iş birliği yapıyor... Bu iş birliği de iyilik için atılan yüzlerce adımla birlikte  gittikçe büyüyor.

Herkesin hikayesi farklı... Kimi kanserden kaybettiği biricik annesi için koşuyor. Kimi tedavisi devam eden eşi, kimi sevgili arkadaşı, kimi kendisi için...

Hikayeler ayrı olsa da hedef aynı; Çocuklarımızın hayata tutunması, eğitimi ve geleceği! 

***

Ben de Koşar Adım Lösev projesi kapsamında 41.İstanbul Maratonu'nun 15 km lik parkurunu Lösemi hastalığı ile mücadele eden minik kardeşlerimizin eğitimine katkıda bulunmak için koşacağım. Sizler de bu iyilik hareketinde bana destek olursanız çok sevinirim. 

Aşağıdaki linkte Koşar Adım Lösev kampanyası için açığım ve 10.000 TL bağış hedeflediğim kampanyaya desteklerinizi rica ediyorum. 

Sadece 1-2 dakikanızı ayırarak bu güzel iyilik hareketine destek olabilirsiniz. Yaptığınız bağışlar direkt olarak Lösev hesaplarına gitmektedir ve bu hesaplar dış denetime açıktır. 

Lütfen gücünüzün yettiği kadar az ya da çok demeyelim çocuklarımıza destek olalım.. Unutmayın ki hedefimiz büyük ve bu yüzden en ufak bağış bile çok önemli... 

Koşar Adım Lösev Caner ÇELİK Kampanya Destek Linki :


Koşamayanlar için koşuyor, her adımda onları hayata yeniden bağlamak için bir vesile olmayı amaçlıyoruz. Biz koşalım, onlar okusun..

Hepinize Sağlıklı günler dilerim..
Caner ÇELİK

 Koşar Adım Lösev

#KoşarAdımLÖSEV #LöseveGönüllü #SendeKansereDurDe #İyiGelecek #HareketeGeç #SağlığınızServetinizdir #KendinİçinKoş #SağlığınİçinKoş #ÇocuklarİçinKoş #İyilikPeşindeKoş #Lösev
Bu Yazıyı Paylaş:  Facebook Twitter Google+

0 Yorum:

Yorum Gönder

En Çok Okunanlar