Belgrad Ormanlarında Geyik Gibi Koştuk! | Geyik koşuları


İstanbul'un en güzel ve en keyifli koşularından biri olan Geyik Koşuları ile Belgrad Ormanlarından geyik gibi koşarak her zaman olduğu gibi çamurlara bulandık. Yağmurun da yağmasıyla giderek zorlaşan Geyik Koşuları'nın 14k parkurunda koştuk, tırmandık, düştük, kalktık, çamurlandık ve çooookk eğlendik...

Bu güzel organizasyon ve bizi her zamanki gibi çamura buladıkları için Geyik Koşuları'na teşekkür ederiz. Bu güzel anların tamamını aşağıdaki videoda keyifle izleyebilirsiniz. 

Geyikler çamuru sever!


Bu Yazılar da İlginizi Çekebilir
agva-gezilecek-yerler

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Yazı hakkındaki fikir ve görüşlerinizi yazının altına yorum yaparak paylaşırsanız çok sevinirim. Ayrıca bölgeye gezi planı yapacaklar sorularını paylaşabilirler. Elimden geldiğince yardımcı olmaktan zevk duyarım.

Gezilerim sırasında anlık paylaşımlarımı yazılardan önce İnstagram'dan yapıyorum. Dilerseniz sosyal medya hesaplarımdan paylaşımlarımı takip edebilirsiniz.

Bu yazıda  Geyik Koşuları, Geyik gibi Koşmak, İstanbul'da koşulacak yerler, Belgrad Ormanı koşu, trail koşuları  konularına yer verdik. Umarım beğenmişsinizdir.

Sosyal Medya Takip
   
Bu Yazıyı Paylaş:  Facebook Twitter Google+

0 Yorum:

Yorum Gönder

En Çok Okunanlar