Bol Eğlenceli, Bol Çamurlu Geyik Koşuları - Belgrad Ormanı

 

Tatsız, tuzsuz geçen bir 2020 yılının koşu takvimini bitirmek için biriken enerjimizi güzel bir şekilde atmak hiç fena olmazdı... Ve geçen pazar bunu yapabileceğimiz en güzel yerdeydik..!

Geyik Koşuları!

Her yılın belli dönemlerinde düzenlenen bu harika organizasyon, her seviyede koşu yapan kişileri doğa ile buluşturuyor. 28k, 14k, 8k, 4k gibi parkur seçeneklerinden kendinize uygun bulduğunuz bir parkuru koşarak doğa içerisinde çok eğlenceli dakikalar geçiriyorsunuz. 

Hatta Bambi Koşuları adı verilen yarışlarda ise 4-6 yaş, 7-9 yaş, 10-12 yaş grubu çocuklar yaşıtlarıyla yarışıyor, doğada diledikleri gibi enerjilerini atıyorlar. "Çocuğum koşma terlersin" gibi cümleler yerine çocukları doğa ile ve yaşıtlarıyla yapacağı çok tatlı bir rekabet ile buluşturuyor... Bambi'leri izlemesi bile çok keyifli.. 

Çocukları doğayla buluşturmak adına harika bir aktivite. Tüm ebeveynlerin bu organizasyona ilgi göstermesini ve "Çocuklar için etkinlikler" listesine eklemesini tavsiye ediyorum

Bilgi için : Geyik Koşuları 

Geçen yıl 4km parkuru yetmeyince bu yıl yeni açılan 8km parkuruna kayıt oldum.. 22 Kasım sabahı yağan yağmurun yaptığı hoş sürprizle çamur deryasına dönen harika bir parkurda Geyik Gibi Koştuk! :)

Organizasyonun parkurlara yerleştirdiği motivasyon tabelaları da koşu motivasyonumuzu zirveye çıkardı.. 


Çok keyifli bir koşunun ardından bitiş noktasına geldiğimde oksijen patlamasından olacak ki hiç yorulmadığımı fark edince "bir 8k daha koşarım"dedim.. Seneye sanırım 14k parkurunda olacağım :)

Yağmur, çamur dolu bir günün ardından baktıkça bu günü hatırlayacağım harika anı madalyamız da diğer arkadaşlarının yanında yerini alacak...


Geyikler de kirlenir... Kirlenmek güzeldir...
Geyik Koşuları'ndan Sevgilerle...

Teşekkürler
Caner ODABAŞOĞLU

Fotoğraflar: Caner ÇELİK, Makbule TAMKAŞ, Geyik Koşuları

Bu Yazılar da İlginizi Çekebilir
agva-gezilecek-yerlerbuyukada-bisiklet-turu
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Yazı hakkındaki fikir ve görüşlerinizi yazının altına yorum yaparak paylaşırsanız çok sevinirim. Ayrıca bölgeye gezi planı yapacaklar sorularını paylaşabilirler. Elimden geldiğince yardımcı olmaktan zevk duyarım.

Gezilerim sırasında anlık paylaşımlarımı yazılardan önce İnstagram'dan yapıyorum. Dilerseniz sosyal medya hesaplarımdan paylaşımlarımı takip edebilirsiniz.

Bu yazıda  Geyik Koşuları, Belgrad Ormanı Koşu, Bambi Koşuları, Geyik Koşuları Ne Zaman  konularına yer verdik. Umarım beğenmişsinizdir.

Sosyal Medya Takip
   
Bu Yazıyı Paylaş:  Facebook Twitter Google+

1 yorum:

  1. The Golden Nugget - The MJ Hub
    The Golden Nugget is the ultimate 제주도 출장마사지 Las Vegas 울산광역 출장샵 destination for authentic dining, 군포 출장안마 entertainment and dining, featuring the signature restaurants of the Las Vegas Hours: Daily 8am – 밀양 출장마사지 4pmAddress: 전라북도 출장마사지 3131 Las Vegas Blvd South, Las Vegas, NV 89109‎Hours · ‎Casino

    YanıtlaSil

En Çok Okunanlar